Meetings & Events

Vid marknadsföring mot företag använder vi en mängd olika resurser och informationskanaler för att få den rätta balansen och mixen i våra val av aktiviteter och marknadsföring i medier. Varje år gör vi ett antal kundundersökningar och studier och naturligtvis för vi också en dialog med ett brett antal kunder.

Våra försäljningsverktyg, inklusive Meetings Facilities Directory, annonser i evenemangsmagasin, dagstidningsbilagor, vår egen hemsida, vårt strategiska partnerskap med MPI (Meetings Professionals International) och MCI, organiserade evenemang, B2B nyhetsbrev per e-mail och MICE´s utställningsverksamhet stöder våra online och skriftliga aktiviteter.

På Rezidor tror vi på professionell utveckling av våra anställda. Mot denna bakgrund har Rezidor inlett ett partnerskap med MPI för att utbilda och ge våra anställda de rätta verktygen för att genomföra framgångsrika möten och evenemang.

Vårt ambitiösa mötes- och evenemangsprogram, särskilt utmärkande för Radisson Blu och Park Inn by Radisson, har kundrelationen i fokus och är utformat för att öka en redan imponerande marknadsandel. Ett brett utbud av innovativa verktyg finns tillgängliga för att stödja försäljningsprocessen och öka intäkterna. Verktygen inkluderar vår hemsida, medlemskap i MPI (Meetings and Professionals International), Radisson Blus mötesbroschyr och multivarumärkeselementen såsom Meetings Facilities Directory, Meetingstidning och Rezidor hotel Directory. Vi fortsätter att utvecka vår B2B databas med regelbundna nyhetsbrev via e-mail samt genom att ta initiativ att utöka databasen.

Goldpoints plusSM, vårt globala lojalitetsprogram, ger poäng till planerare, ett särskilt program som belönar mötesplanerare som organiserar evenemang på Radisson Blu, och Park Inn by Radisson hotellen.

I Storbritannien är Radisson Blu dels den ledande hotellkedjan för möten, dels det varumärke som agenter och företagsorganisatörer rekommenderar och sätter främst. (Business Development Research Consultants meetings research 2008).

Meeting Architecture - a manifesto by Maarten Vanneste

Meeting Faciities Directory 2010

ts:Wed Nov 25 13:11:44 CET 2015